Dalee Electronic Co., Ltd.

Professionele Schakelaarfabrikant

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

Dalee Electronic Co., Ltd.

Certificaten
China Dalee Electronic Co., Ltd. certificaten
China Dalee Electronic Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Wij hebben met Dalee-bedrijf ongeveer twee jaar samengewerkt. Zij zijn professioneel met uitstekende kwaliteit en de beste dienst. Dank u zeer.

—— Matthew Cornish

Betere prijs en hoog - de kwaliteit, dit hielp me een. Het geschikte boeken, de bevredigende dienst en volledige steun. Ik ben blij om met u te werken.

—— Daniel Reisfeld

Het Daleebedrijf heeft soorten schakelaars van hoogte - kwaliteit en geschikte levering voorzien. Ik houd van hen zeer, en zij hebben werden onze hoofdschakelaarleverancier in China.

—— Mike Mcmaster

Ik ben online Chatten Nu

Dalee Electronic Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Dalee Electronic Co., Ltd. Dalee Electronic Co., Ltd. Dalee Electronic Co., Ltd. Dalee Electronic Co., Ltd. Dalee Electronic Co., Ltd.
Fabriek De workshop Productie Productie Pakhuis

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken : Dalee
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 200000000-300000000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%
Factory: Dongguan, China
Office: Shenzhen

Is Dalee Elektronisch Co., Ltd een high-tech bedrijf dat vormontwerp, ontwikkeling, productie, productie, en verkoop als professionele schakelaarfabrikant integreert. Zijn hoofdproducten zijn: raad om schakelaars, de vlakke schakelaars van FFC/van FPC, SIM/TF/SD-kaarthouder, contactdoos USB/HDMI/type-C, wafeltjeschakelaar, de moeder van de naaldrij, SATA en andere precisieschakelaars in te schepen. Het de productieproces van het bedrijf en de grondstoffen stemmen met de de milieubescherming van de EU ROHS richtlijnvereisten overeen. Tegelijkertijd, is het ook een partner op lange termijn van de bedrijven van de wereld top 500 zoals Samsung, TCL, Asus, Jianxing, BYD, en Huawei.


Is Dalee Elektronisch Co., Ltd een dochteronderneming van de Technologiegroep van Shenzhen Wenzhang Jimei. Het bedrijf werd gevestigd in 2008 en CEO Wei Chen behaalde van de Universiteit van Pennsylvania een diploma. De uitvoerende macht is lid van het Instituut van China van elektronika en technologie. De technici van het bedrijf hebben vele jaren van ervaring in schakelaarfabriek in Japan en schakelaarfabriek in Taiwan. Het bedrijf heeft altijd het principe om klanten van de meest bevredigende producten en de diensten te voorzien aangehangen, en geëngageerd aan het maken van Daoli-tot Elektronika een globaal beroemd merk in de schakelaarindustrie geweest. Het heeft onophoudelijk onderzocht, vernieuwd en ontwikkelde met succes een reeks producten aan de markt. De producten worden wijd gebruikt in mededelingen, digitaal, medisch, huistoestellen, de toestellen van de consument en op andere perifere elektrocomponenten, de kwaliteit van stabiele, is op dienstverlening gerichte bedrijfsfilosofie erkend en vertrouwd door beroemde binnenlandse en buitenlandse elektrische apparatenfabrikanten!


Aanhangend de „people-oriented“ beheersstrategie, heeft het bedrijf onophoudelijk een groot aantal die beroepsbekwaamheden en beheerstalenten onderzocht en bevorderd, sterke impuls verstrekken voor het te ontwikkelen bedrijf zich, en tegelijkertijd waarborgen verstrekken voor klanten om de grootste voordelen en de ontwikkeling van het bedrijf te verkrijgen. Het bedrijf heeft nu ISO-9001:2000 ISO 14001 en andere internationale kwaliteit, milieubescherming systeem certificatienormen overgegaan.


Het verleden vertegenwoordigt niet de toekomst, en geen vooruitgang is gelijk aan achterstand; Kijkend aan de toekomst, daolimensen met hartstocht en wijsheid, om een concurrentievoordeel van het internationaal beroemde merkimperium en de constante inspanningen tot stand te brengen!

Contactgegevens
Dalee Electronic Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Vickey Chou

Tel.: 86-13425187581

Fax: 86-0755-29593110

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)